Cyber monday avslutar rean


Till en början så var det mest handlare i staden som deltog på rean Black Friday. Men alla e-handlare då? Som dominerar erbjudandena nu för tiden. Ett gäng säljinriktade personer skapade webbens egna rea-dag och döpte den till Cyber Monday. Måndagen har även blivit sista chansen att fynda under Black Week (som börjar måndagen innan Cyber Monday). Denna rea skiljer sig dock inte märkbart mot den stora fredags-rean. Tvärsom kan vi uppfatta priserna som inte lika generösa som på Black Friday.

Är ni sent ute så är Cyber Monday dagen att agera. Fynda billigare julklappar eller varför inte unna sig själv något fint. Parfymer, kläder, kosttillskott och allt ni kan tänkta er finns med.

Sista anhalt och chans att shoppa till kraftigt rabatterade nivåer. Cyber Monday är E-handels egna Black Friday.

Måndagen som avslutar Black Week är sista chansen att fynda för i år.

Förlängda rean


Bara en dag till, och en, och ännu en dag. Så brukar jargongen gå så inget konstigt med detta. Cyber Monday är dock slutstation för det vi kallar Black Week. Den där extra dagen som fokuserar enbart på e-butikerna och allt som finns i ”cybern”. När är Cyper Monday? Måndagen den 29 november 2021 ska ni vara redo! Som vi varit inne på så är det en förlängning och mer eller mindre liknande erbjudanden som under Black Friday.