Kaffebryggare från Moccamaster


Kaffe är en dryck som ursprungligen kommer från kaffebusken som växer i Afrika. Vi i Sverige älskar kaffe och väldigt många önskar sig en Moccamaster i hemmet. De anses vara en av de bästa kaffebryggarna som finns just nu. Dess goda kvalité ger lång livslängd och den stiliga designen gör att bryggaren helst ställs så synligt som möjligt.

Vi hoppas på att det är rea på Moccamaster under Black Friday. Nedanför blir ni guidade till några pålitliga butiker som har dem i lager.

Moccamaster black friday

Det finns många plus med Moccamaster. Som ett kraftfullt bryggelement på hela 1520 W. Vilken design väljer ni?

Brygg en kopp kaffe i den omtyckta kaffebryggaren Moccamaster.
Buyersclub
Mediamarkt

Bagaren och kocken

40 års erfarenhet


Att tillverkaren har funnits på marknaden under lång tid vittnar om hög kvalité. Moccamaster har en historia som sträcker sig 40 års tillbaka i tiden, och de har enbart tillverkat kaffebryggare! Snacka om att veta vilken produkt där allt fokus ligger. Inte nog med att kaffebryggaren brygger helt fantastiskt kaffe. Den är även brandsäker då elementen och värmeplattan tillverkas i olika delar.

Alla Moccamaster tillverkas för hand i Holland och testas sedan noga innan de släpps ut på marknader runt om i världen. Black Friday kommer förhoppningsvis bjuda alla kaffesugna på bra deals. Ni missar väl inte alla reor under Black Week som finns här på sajten? Klicka gärna runt för att finna de bästa klippen online.

Vet du någon som vill ha en moccamaster? Dela på sociala medier.