Fynda julklappar


Majoriteten av oss ger bort julklappar. Och det är inte en julklapp det handlar om utan snarare ett tiotal eller så. Black Friday är ju startskottet för julhandel, som kommer gå på högvarv en månad framåt. Att göra en stor del av sina julklappsinköp idag kan göra att Januari inte behöver bli lika fattig som annars.

Här lyfts ett antal butiker fram som vi anser är utmärkta när det kommer till julhandeln. Det beror givetvis helt på vad ni är ute efter, men ta de som en utgångspunkt. Hoppas tipsen hjälper till!

Julklappstips på black friday rean

Dagen bjuder på ett ypperligt tillfälle att skaffa majoritet av julklapparna.

Här finns tips på butiker vi anser är extra omtyckta att handla julklappar hos.
Coolstuff

Prylarnas prylbutik nummer ett heter Coolstuff. Ett besök här resulterar ofta i ett köp! Roliga grejer för både stora och små. Vår favoritbutik!

Kolla in rean >

Getpersonal

Personliga julklappar finns det gott om hos Getpersonal. Alla deras lyxiga produkter går att välja med gravyr.

Kolla in rean >


Upplevelse

Årets julklapp 2008 blev en upplevelse och varje år från och med då har det varit en av de populäraste julklapparna att ge bort till nära och kära.

Kolla in rean >

Cocopanda

Är det en ny parfym eller en julklapp inom skönhetskategorin ni letar efter så är det förmodligen en rea som den hos Cocopanda ni vill kolla in.

Kolla in rean >


Kitchentime

Ni hör på namnet vad det är dags för. Allt till köket och vi vet butiken laddar som aldrig förr för att ta kunderna med storm under Black Week 2018.

Kolla in rean >

Coolshop

Begreppet allt och lite till passar bra in på Coolshop. Med andra ord så kommer ni finna en hel del julklappstips hos den butiken.

Kolla in rean >


Bagaren och Kocken

Är det hushållsapparater eller något innan matlagning som du tänkt ge i julklapp? Ett besök hos bagaren och kocken kommer ge idéer.

Kolla in rean >

Åhléns

En design som har mer att önska men det går inte att frångå att Åhléns har väldigt mycket grejer, inom många kategorier. Gott om klappar!

Kolla in rean >


CDON

Genom att släppa en bunt nya supererbjudanden varje timme är CDON kanske den allra främsta butiken under Black Friday.

Kolla in rean >

Svenskt kosttillskott

Låt inte namnet lura er. Här finns så mycket mer än bara kosttillskott. Träningskläder och fotbad för att ge några exempel.

Kolla in rean >


Shopping4net

Leksaker, hälsokost, kontaktlinser, skrivartillbehör och en hel del mer. Precis som det ska på ett varuhus online helt enkelt.

Kolla in rean >

Sportamore

Är det sportutrustning av något slag så är Sportamore webbplatsen där det just ni söker efter finns med största sannolikhet.

Kolla in rean >


Med gravyr

Som namnet säger så kan den största delen av sortimenten bli graverat. Passa på att klirra klapparna idag!

Kolla in rean >

Partykungen

I fjol så sänkte Partykungen på allt i deras butik. Här finns mängder av prylar som passar finfint som julklapp.

Kolla in rean >


Lekmer

Är det leksaker till barnen eller barnkläder som står på önskelistan? Klicka in på en av de bästa reorna när det handlar om de kategorierna!

Kolla in rean >

Pen Store

Pennor av alla dess olika slag är perfekta julklappar till de som gillar att teckna. Sveriges störst utbud mån tro?

Kolla in rean >


Klockia

Väljer du att ge bort en klocka i julklapp så gäller det att känna till personens stil till hundra procent.

Kolla in rean >

Bamba

En komplett leksaksbutik online med allt vad det innebär. Är alla adventskalendrar till barnen inköpta till första advent?

Kolla in rean >


Lyckas med julhandel under Black Friday


Att ge julklappar alla blir nöjda med är svårt. Genom att fråga efter en önskelista så får du en uppfattning inom vilka områden du ska leta. Just till Black Friday kan det vara ont om tid att höra med alla du tänkt ge en julklapp. Det är därför smart att vara ute i god tid, även fast vi inte ens har kommit in i December månad. Lättare sagt än gjort såklart.

Är ni osäker på vad som blir en bra julklapp eller ej bör tänka på främst en sak. Se till att butiken har generöst öppet köp, även på de rabatterade produkterna du köper på Black Friday. Oftast är detta inget problem men det kan vara värt att tänka på. Förmodligen så finns en magkänsla vad personen önskar sig. Att satsa på din grundläggande känsla blir ofta hur bra som helst. Rör du dig utanför de områden som brukar ges i julklapp så blir överraskning desto större. Vilket kan bli hur bra som helst.

  • Connector.

    Kortfattat;

    En kombination av efterforskning och magkänsla brukar bli ett vinnande koncept när det handlar om julklappar.

Tänk på framtida dagar


Just idag kan det kännas svårt att tänka på fler dagar än julafton. Men känner du inte några som har födelsedag i början av året? Det står inte på innan det är alla hjärtans dag och så vidare. Bra priser ska såklart utnyttjas och att skaffa presenter till kommande tillfällen kan spara dig många kronor. Visst gäller det att ha ett förråd att förvara produkterna i men finns det så slå till på stort.

Se alla våra Black Friday tips på startsidan om du inte redan kollat in där.

  • Connector.

    Kortfattat;

    Känns priserna väldigt bra så kan det vara idé att handla presenter till kommande dagar.


Tips på julklappar 2019

Kanske inte är med på Black Friday rean, men vi håller tummarna för att julklapparna är på rea! 

Upplevelse

Till butik >

Värmefilt

Till butik >

Difuser

Till butik >
Använd kod: Black15

Kroppskudde

Till butik >

Mobiltelefon

Till butik >

Fotmassage

Till butik >