Rea på resor under Black Friday


I slutet på November är det enligt de flesta en rätt så grå, kall och mörk årstid här hemma. Sommaren är över sen länge och snön har inte lagt sig över stora delar av landet. Trycket efter resor är stort, och genom att bestämma sig under Black Friday går det att spara många kronor.

Oavsett om ni är ute efter en solresa eller en skidsemester i alperna är chanserna stora att finna resan som önskas, till ett kraftigt reducerat pris. Sajter som Apollo, Tui, Ving med flera är alla värda att kolla närmare på. Vart önskas det resa denna gång?

black friday resor

Resor till storstäder, solresor, vinterresor, weekendresor och mycket mer. 

Vet ni vilken resa ni ska åka på kommande tiden? Slå till idag.
Resväskor

Är det dags att skaffa en fräsch resväska? Går det under Black Week och spara många hundralappar, om inte rent av tusenlappar.

Kolla in rean >


Hotels.com

Gäller det boende, flyg, tåg samt hyrbil så är hotels det perfekta stället att börja kolla på.

Kolla in rean >

Travelstart

Tänk på inför resan


Black Friday ger en fantastisk möjlighet att hitta drömresan men rabatterna kan även göra så att köpet blir på impuls. Ibland är det toppen, andra gånger inte fullt lika bra. Behövs vaccination och är det möjligt att vara bort från jobb eller skola dessa dagar? Det är bra att sätta upp en egen checklista med punkter likt dessa frågeställningar innan ni bokar resan.

De populäraste Black Friday resorna bör vara weekendresor till en europeisk storstad. Är så fallet för er kan det vara idé att agera fort då sådana resor tenderar att sälja slut snabbt. Speciellt när resebolagen lockar med några få paket till riktigt bra priser.

Glöm inte se de andra Black Friday reorna som framhävs runt om på sajten.

Lust att tips vännerna att boka en resa på Black Friday?