Byt ut stekpannan – Med Black Week rea


Det är lätt att få repor och förslitningar i sin stekpanna. Letar du efter en Black Friday stekpanna på rea? Då kommer alla butiktips här säkert guida dig rätt! Att byta ut sin gamla stekpanna med jämna mellanrum har en rad fördelar. Maten blir bättre stekt och stekpannan blir ett snyggare köksredskap, som med fördel kan hängas synlig på väggen.

Black Week är ett ypperligt tillfälle att äntligen göra slag i saken och klippa till på en fräscha stekpanna. Antalet webbshoppar som säljer pannor är många, så du tjänar på att jämföra samtliga butiker nedan.

Vilka olika alternativ finns det då? Wokpanna, grillpanna, traktörpanna och en klassisk stekpanna är några olika valmöjligheter inom denna kategori. Fundera vad du lagar mest och välj sedan en passande produkt efter det. Hoppas du finner den bästa stekpanna du någonsin haft på black week rean!

Black Week stekpanna

Utnyttja rean och släng ut din gamla stekpanna och uppgradera till en fräsch och fin panna istället. 

Stekpannor blir lätt slitna och behöver bytas ut ibland.
Buyersclub
boozt

Så många bra deals på stekpannor så du vill verkligen inte missa ett besök här under Black Week rea 2022!

Kolla in rean >

Bagaren & Kocken
Kökets favoriter
Kockums Jernverk

Prova nya stekpannor


Har du gått och funderat på en wokpanna enbart för när det är dags för wok? Black Week är veckan då det mesta går att hitta till bra erbjudanden. Därför är det också en vecka som öppnar upp nya möjligheter att prova sådant som inte hunnits med än. Speciella stekpannor är dessutom en utmärkt julklapp att ge till personen som är matintresserad. Genom att agera under black friday rea så kommer säkert många hundralappar sparar vid köp av stekpanna.

Plättar är en gammal klassiker som är minst lika gott än idag. En plättpanna kanske vore något att finna bland alla stekpanne-erbjudanden?

Vägled dina vänner till att skaffa en stekpanna under black week i Sverige