Fiske till röda priser


Tänk vad fantastiskt att den här svarta fredagen tar upp alla intressen som finns, på en och samma gång. De som älskar fiske kan skratta av lycka då fiske och jakt är områden som reas ut på ett kännbart sätt. För oss kunder så att säga. Ju billigare fiskespön eller vad det än handlar om är, ju roligare att shoppa.

Här är några tips på butiker som vi rekommenderar du besöker under Black Friday 2020. Även fast fiskesäsongen kan kännas avlägsen så är det aldrig fel att bunkra upp rejält så ni är redo att fånga de största fiskarna framåt vårkanten.

Black friday fiske

Fiskespö, fiskerullar, fiskekläder, linor och tillbehör. Den svarta fredagen är såklart även för alla fiskare där ute!

Fiske är en materialsport som kräver en hel del utrustning. Vad köper du på Black Friday?
Outdoorexperten

Happy Angler

Utrustning inom fiske


För många är fiske den optimala naturdagen. Vatten och frisk luft tillsammans med att själv ha möjlighet att fånga dagens middag ger både ett lugn och en spännande känsla. Black Friday är dagen att ladda upp till dessa härliga dagar.

Vet ni vad som efterfrågas är chanserna stora att just de tilltänkta fiskeprodukterna är med på Black Friday rean. Allt fler butiker väljer att rea hela sortimentet istället för några speciellt utvalda grejer. Att sänka priserna med 20% rakt över linjen är ett enkelt sätt för handlaren, och lämnar ingen besviken.

Tipsa om fiskebutikerna till din vänner;