Vanliga cyklar och elcyklar


Cykel är färdmedlet som både ger träning och är väldigt mot vår miljö. Årets julklapp 2017 blev något överraskande elcykeln. Med den statliga subventionen så kunde dess fyndas till ytterliga 25% rabatt på priset som betalades. Det gav ett köptryck som aldrig tidigare skådats när det kommer till försäljningen av elcyklar.

Black Friday 2022 så finns det gott om klipp på alla sorters cyklar. Är du en person som fördrar att trampa helt själv eller önskas hjälp att få cykelhjulen att snurra med en elmotor? Klicka runt bland butikstipsen nedan så kommer du garanterat hitta en bra cykel med tillfredsställande rabatt.

Dam, herr och barncyklar är något som reas ut på bred front under Black Friday.

Elcyklar är vanligtvis rätt så dyra så kolla om det finns några bra deals idag.
El-cykelvaruhuset

Tankar inför valet av cykel


Innan du väljer cykel så tänk igenom vad syftet med cykeln kommer vara. Är det att ta sig från sträcka ett till sträcka två? Eller är det för att komma ut och kombinera frisk luft med ett träningspass? Ännu en viktig faktor som spelar in är vilka förvaringsmöjligheter som finns för din nya cykel. Elcyklar är väldigt populära just nu, men de är också de som tjuven allra helst siktar i sig på. Värdet är oftast uppåt 10000 kronor så då gäller det att skaffa rejäla cykellås till den.

Ska cykeln bli en julklapp så kanske en uppsättning cykelkläder kan vara på sin plats? Viktigast av allt är förmodligen cykelhjälmen så överväg gärna att köpa hjälp till cykeln.

Dela gärna tipsen på cykelbutiker med din vänner