Planera inköpen


Hur lyckas med med sina Black Friday köp på bästa sätt? Genom att planera väl ett par dagar innan kommer göra dig väl förberedd på rean. Att överösas av röda priser kan leda till en mängd inköp som du egentligen inte skulle göra.

Besök butikerna du är intresserad av innan startskottet till Black Friday går. Var gärna ute så långt som en vecka innan. Allt fler väljer att tjuvstarta rabatterna redan på torsdagen. Majoriteten håller dock på “reglerna” och släpper erbjudandena klockan 00.00 den 24 November.

Genom god planering så kommer dina inköp på Black Friday bli så bra som möjligt.

Ladda kreditkortet och ha en stark uppfattning vilka produkter du vill köpa.

Skriv en Black Friday lista


Det finns så mycket billigt under den här shoppingfredagen. Att överösas av hundratals “måste ha” prylar så ökar risken att du gör många affärer som sedan ångras. Genom att skriva en lista på sådant du verkligen vill köpa på Black friday gör att risken för felköp minskar drastiskt. Håll dig till listan i första hand. När du jobbat genom den så märker du hur mycket pengar det gått åt. Finns det utrymme för mer shopping? Då kan ett och annat spontanköp givetvis vara kul.

Det är svårt att förutspå vad som erbjuds på rean i Sverige. Ha listan som en utgångspunkt med viss utrymme för att skriva om den. Allt fler väljer att rea hela sortimenten med en viss procent. Då är chansen att just produkterna på din lista är med på rean.

Många bra butiker med Black Week rea finns på förstasidan här på sajten.

  • Kortfattat;

    En shoppinglista gör att du har full koll på vad som faktisk efterfrågas. En bra grund för att lyckas på Black Friday.

Flera butiker i samma kategori


Det fina med att handla online är att det går snabbt att jämföra priser butiker i mellan. Theblackfriday har allt uppdelat i kategorier så söker du efter speciellt område så kolla flera av butikerna. Det är ytterst få som har en stor del helt unika produkter. Om det inte är deras egna märke det vill säga. Låt dem konkurrera om ditt köp. Få saker är väl så frustrerande att klippa till på något som sedan visar sig mycket billigare någon annanstans?

  • Kortfattat;

    Surfa runt ett tag innan du skickar iväg ordern. Att jämföra butiker mot varandra kan göra så att pengar sparas.

Avsätt tid för Black Friday shopping


Tiden är oftast vår största bov vid felaktiga beslut. Säg till dina nära att på fredag så vill du lägga några timmar på att kolla in all rea under Black Friday. Är det några shoppingsugna personer så vill förmodligen dom exakt samma sak. Det här är handels dag och då kan andra aktiviteter få stå att sidan. Ju bättre planering dagarna innan desto snabbare går det att finna det som efterfrågas.

Tänk på att det är jul om exakt en månad. Dagen är strategiskt planerad för att maximera försäljning, det är ingen hemlighet. Att kombinera onlineshopping till sig själv med att skaffa julklappar gör att du slår två flugor i en smäll. Missi inte sidan med julklappstips på Black Friday. Där listar vi butiker som har väldigt hög julklappspotential.

  • Kortfattat;

    Se till så att du får lugn och ro att shoppa utan stress idag.

Gör sidan så att du lyckas bättre på Black Friday så har den uppfyllt sitt syfte. Vill du tipsa dina vänner om råden? Många tack för att du hjälper till att sprida theblackfriday.se!


Dela gärna sidan på sociala medier