Elgigantens Black Friday rea

Det är några butiker som drar lite extra under fredagen. En av dem är Elgiganten som slagit till på stort senaste åren. Välfyllda butiker och en supersmidig webbshop som är fullproppade med röd priser denna svarta fredag. Är det elektronik som en ny tv, dator eller diskmaskin så är ett besök hos Elgiganten så gott som given.

Historian bakom butiken

Året var 1994 som det första varuhuset slog upp sina dörrar för allmänheten. Platsen var Stockholm, närmare bestämt i Barkarby. Allt efter som åren gick blev butikerna fler och fler. Elgigantens centrallager i Jönköping är minst sagt gigantiskt på sina 100 000 kvadratmeter. Produkterna som finns där förser samtliga 425 varuhus som Elgiganten har här i norden. Det finns med andra ord gått om ställen att besöka under Black Friday.

Var snabb på Black Friday

Då Elgiganten har en rea som sticker ut så gäller det att vara redo under Black Friday. Extremt fördelaktiga rabatter är väldigt kul att marknadsföra. De lockar givetvis massor av människor som vill bli de lyckliga att lägga vantarna på erbjudandet. Många varuhus, med Elgiganten inräknat, säljer slut väldigt snabbt. Även en så stor koncern kan ha svårt att förutse hur köptrycket under Black Friday kommer se ut.

Ett av Elgigantens fokus är att göra, och behålla, sina kunder på ett nöjt humör. God service tillsammans med konkurrenskraftiga priser gör att det är en bra idé att skaffa sin nya tv i den här butiken.

Besök elgiganten