Billigare kosttillskott på Black Week


Tränar du hårt på gymmet och använder kosttillskott? Då är black friday den optimala tidpunkten att fylla på förrådet av kosttillskott på black week rea! Proteinpulver, PWO, fettförbrännare, aminosyror, måltidsersättning är några av de populäraste tillskotten att handla på rean. Oavsett vilka dina favoritprodukter är inom kategorin så är det stor chans de säljs billigare.

Butikerna tävlar med varandra att erbjuda de bästa erbjudandena med black week kosttillskott. Att jämföra butikerna emellan är alltid att rekommendera. Då ökar dina chanser att hitta de absolut bästa priset.

Hälsokost är också väldigt efterfrågat på black friday rea. Eftersom en lång vinter ligger framför oss så är detta veckan att ladda på doserna med vitaminer & mineraler. Vetegräs, nyponpulver, multivitamin & omega 3 fettsyror är några omtyckta produktkategorier när det kommer till hälsokost.

Kolla in reorna hos butikerna nedan. De alla har rejält tilltagna utbud av både kosttillskott och hälsokost på rea! Som sagt, det är läge att bunkra upp när tillfälle ges.

Black friday kosttillskott & hälsokost

Flera av Sveriges största återförsäljare av kosttillskott bjuder in till årets bästa rea under Black Friday Week 2022. Protein, vitaminer och så mycket annat kommer vara kraftigt prissänkt så jämför vart du kan hitta bästa priserna.

Utnyttja ett bra läge att fylla på kosttillskott till ordentlig black friday rea.
Gymgrossisten

Första (och bästa) stället du surfar in på för att handla alla möjliga kosttillskott. Har ett rykte om sig att slå till på stort när det kommer till black week. Förutom alla tillskott är är butiken en mästare på gymkläder och allt annat som hör styrketräningen till.

Proteinbolaget

Ständigt många erbjudanden och veckan kommer knappast bjuda på något annat än storslagna deals på populära kosttillskott för dig som tränar hårt på gymmet.

Aware Nutrition

Kosttillskott som är tillverkat i Sverige. Fantastiska smaker utlovas.

Better you

Naturliga kosttillskott för dig som tränar hårt.

Svenskt kosttillskott

Kvalité är något som genomsyrar denna anrika shop som numera kan titulera sig en av Sveriges absolut största. Här finns även all hälsokost som kan tänkas önskas.

Sportkost
Protein

Omtyckt shop som säljer sitt egna märke som håller hög kvalité. Har du inte gett protein chansen än så kanske det är dags på black friday?

Topformula
Bodystore

Förmodligen Sveriges bästa priser på hälsokost i vanliga fall. Givetvis ännu billigare när det bjuds in till stor black week rea.

Svensk hälsokost
Myprotein
38% rabatt på HELA sortimenten med kod: GOATSE

En gigant inom kosttillskott som har väldigt bra priser i vanliga fall.

Kiano

Vegans & ekologisk superfood som är värt att kolla närmare på. Vem vet, kanske har butiken bra black week rea på proteinpulver?

Wellawere
Svenskt kosttillskott av bästa kvalité. Ger du deras proteinpulver en chans under black friday?
Tillskottsbolaget
Billigt kosttillskott online.

Att tänka på vid black friday


Låga priser som är nedsatta 40, 50 eller 60% kan vara väldigt lockande att storhandla på. Inget fel med att handla stora kvantiteter kosttillskott så det räcker under lång tid. Tänk dock på att produkterna har ett bäst före datum! Exakt vilket detta datum är kan vi förstås inte veta. Tyvärr så brukar de inte ligga allt för lång tid in i framtiden. Efter ett år eller så kommer förmodligen de kosttillskott som köps i år vara förstört. Därför kan det vara idé att tänka efter om du kommer göra av med alla tillskott som läggs i varukorgen, innan du klickar iväg beställning på black friday.

Känner du att bäst före datumet är av högsta vikt för dig? Skriv ihop ett mejl eller chatta med respektive butik för att få svar på dina frågor.

Ett varningens finger är att det är populärt at rea ut hälsokost/kosttillskott som har just dåligt bäst före datum. Vart gränserna går för att butikerna måste uppge datumen vet vi tyvärr inte.

Hälsokost för mindre sol


I slutet på november så är soltimmarna inte i närheten av vad de var för 4 månader sedan. Vintern är lång, och då kan vitaminer göra stor skillnad på vårat välmående. Att förse kroppen med rätt mängd b-vitaminer eller ladda med vetegräs på morgonen kan vara det som angör hur bra din dag blir. Hälsokost är dock rätt så dyrt. Det finns med andra ord stora pengar att spara genom att göra sina inköp på rätt tillfälle. Eftersom black week anses vara årets bästa rea så är det smart att fylla på sina skåp med hälsokost för hela långa vinter under rean.

Proteinpulver eller måltidsersättning


Proteinpulver är fortfarande kungen av kosttillskott. Det pulvret är dock långt ifrån ensamt inom området. Kreatin, bars, gainers och aminosyror är hack i häl. Har du provat allt? En del erbjudanden på black week är att du får högre rabatt desto mera som köps. Rean är utbredd och det är stora chanser att hitta samtliga kosttillskott med rea. Ett tips för att nå upp i eventuella prisnivåer för att få den högre rabatten är att lägga till sportdryck. Populära energidrycker som celsius eller nocco kostar ungefär 20 kr och kan många gånger vara summan som behövs för att nå upp till nivån som behövs för exempelvis fri frakt på kosttillskotten.

Hoppas butikstipsen och tankebanorna var till hjälp och att du hittar bästa erbjudanden på kosttillskott under black week 2022!

Tipsa om reor som har stort utbud av kosttillskott och hälsokost