Shoppa lampor på black week


Det råder inga tvivel om att det brukar vara stor rea på lampor under black friday! Hela veckan, black week, går det att hitta svårslagna erbjudanden på belysning av alla dess slag. Taklampor, golvlampor, bordslampor, barnlampor och så många andra varianter.

Att skaffa ny belysning på black friday rea är ett enkelt sätt att förnya ditt hem. Dessutom är vi i början av en lång vinter. Då behövs lampor för att lysa upp rejält i hemmet. För att hitta de bästa erbjudande på black week så kommer en guide till några välkända butiker hjälpa till. Alla tips har ett stort utbud av lampor, där många av lamporna förhoppningsvis är kraftigt rabatterat.

För att förvissa dig om att rean är så bra som den anses sig vara är det smart att jämföra butikerna emellan. Flertalet av lamporna finns hos många återförsäljare, som sätter sina egna priser.

Vart hittar du den bästa black friday lampan under rean 2022?

Black Friday lampor - Belysning på black week rea

Belysning finns i många olika färger och former. Att våga prova nytt är aldrig fel, och black friday är tillfället att slå till då rabatterna är bra.

Under rean 2022 kommer det finns många bra erbjudande på lampor för alla rum.
Boozt

Med över 1300 produkter inom kategorin belysning är det hög chans att hitta din bästa Black Week lampa här. Ett ställe som absolut inte ska missas att kolla in!

Buyersclub
Lampgallerian
Calixter
Lampemesteren
Bright 1 2 3
Valostore
Mästare på pannlampor, ficklampor, cykel-lampor och så vidare. Rekommenderas varmt!
Stockholms ljusbutik

Flera lampor för mörkare årstid


Det är många tusen som är på jakt efter black friday lampor till rea-priser. Inte konstigt alls, vi går ju precis in i vintern. Allt från adventsbelysning till julbelysning är i allra högsta grad aktuellt just nu. Det är dock inte bara belysning för säsongen som är på tapeten. Att unna sig själv en ny golvlampa eller sänglampa är ett smidigt sätt att lysa upp hemma.

Priserna på lampor skiljer sig åt väldigt mycket. Designlampor från Louis Poulsen går ofta uppåt 10 000 kronor. Är du sugen på en lampa från detta lyxmärke? Då kan black week säkert erbjuda många tusenlappar i rabatt på lampor inom lyxsegmentet.

Kolla in Louis Poulsen lampor hos Lampemesteren >

Såväl billiga som dyra lampor brukar göra jobbet bra, att sätta belysning i rummet.

LED belysning för mera färg


LED står för lysdiod. Dess rätta benämning är såklart engelsk och är precis översatt: Light Emitting Diode. Det fina med denna belysning är dels dess överlägsna livslängd. LED kan även bestå av färger, miljontals färger. Många lampor går alltså att lysa upp med diverse färg. Det är vanligt att du till och med får en fjärrkontroll med så färgerna enkelt kan styras från tv-soffan eller köksbordet.

Har du inte gett LED-belysning chansen än så kommer det finns bra black week deals på led lampor.

Ge lampa i julklapp


Julafton är mindre än en månad bort när det är black friday. Därför är det hög tid att skaffa julklappar! Så varför inte klippa till på en black week lampa i år? Ska du satsa på att ge bort belysning i julklapp gäller det att du har bra koll på personens stil. Designen på lampan är för många minst lika viktigt som själva lyset.

Önskas flera tips på reor som ingen som är ute efter julklappar bör missa så besök våran sida med black week julklappar >

Hitta belysning & lampor under den stora black week rean