Klockor på Black Friday


Att ta på sin nya klocka för första gången kommer genast resultera i om klockan känns bra eller ej. En snygg accessoar som fyller två syften. Du har alltid stenkoll på hur mycket klockan är, samt att den fungerar som en utsmyckning av handleden. Ett minus är att de fina modellerna ofta kostar rejält med kronor. En dag som Black Friday (och hela weekend för den delen) är många ute efter just klockor.

Butikerna som säljer armbandsur av alla dess slag gör ingen besviken dagen till ära. Föregående år känner vi att resan har accelererat och 2022 bör absolut inte bli något undantag.

Black Friday klockor - Black week deals

Sportklockor, modeklockor, herrklockor, klockor för kvinnor. Oavsett vad du är ute efter är chanserna till ett fynd stora under Black Friday.

Håll koll på klockan på ett stiligt sätt. Black Friday bjuder på stor klockrea!

Black Week butiker – Med klockor 2022

Treetime
Träklockor där du kan välja gravyr. Utmärkt julklapp eller till andra presenttillfällen. Passa på att beställa klocka under deras stora Black Week rea 2022!
Boozt
Väggklockor, bordsklockor och väckarklockor finns det gott om. Till billiga Black Week priser dessutom, missa inte denna butik i jakten efter klockor under reaveckan!
Daniel Wellington
Stilrena klockor som är lätt att fastna för. Passa på att skaffa till dig själv samt att ge bort i julklapp.
Prydligt
Otroliga priser som ingen klockfantast bör missa under Black Week 2022!
Stjärnurmakarna
Klockia

Bra rabatter på Black Friday klockor! 

Kolla in rean >

Sandell Watches
Schipper Watch
Guldfynd
Coros
Sport och GPS-klockor med många smarta funktioner. Ett julklappstips till den som är aktiv!

Jämför med gamla klockor


Att handla klockor på nätet kan vara svårt då det inte går att känna och klämma på klockan. Tyngden är ofta en avgörande faktor för hur klockan uppleves. Är du van med en fjäderlätt klocka så kommer det förmodligen ta tid innan vanan att bära en te gånger så tung klocka känns bra.

Ofta skriver återförsäljaren ut både vikt och mått. Har du en köksvåg hemma så väg en gammal klocka för att få en uppfattning vad du gillar. Detsamma gäller längden och bredden på armbandet. Okej hur långt armbandet är kanske är av ringa betydelse då de går att justera. Bredden däremot är viktigare.

Populära fynd


Armani, Hugo Boss, Certina, Casio och några av många populära klockmärken. Vilken är er absoluta favorit? Ett tips är att kolla in om det finns några erbjudanden på klockor från Hugo Boss. Stilrena designer som gör sig bra på majoriteten av handleder, och extra populärt att ge till sin man eller pojkvän i julklapp. Prisintervallet som ofta hamnar runt 2000 kronor ger mycket klocka för pengarna. Historian bakom märket började 1924 och till en början gick det segt och bolaget försattes i konkurs 1930. Från år 1931 och fram till idag har varit en rakare resa mot toppen. Idag är Hugo Boss ett av världens mest kända märken och har en stor kollektion klockor.

Är det present till flickvännen, mamma, syster eller mormor/farmor som söks? Då blir vår rekommendation att se om DKNY har reapriser under Black Friday. Här ligger priserna runt 1000-1500 kronor och oj vilka snygga modeller det finns att välja på! Trendsättaren Donna Karen har redan sent 80-tal och har växt sig till en stor favorit bland kvinnor i alla åldrar. Ett onödigt kunnande är att många inte vet att K i varumärket Donna Karen New York inte står för just Karen. Det var hennes ex efternamn och rättigheterna att använda det är tydligen begränsade. I vilket fall officiellt.

Kändes sidan om klockor relevant under Black Week? Ge oss gärna ett klick i sociala medier så fler kan göra bra fynd.