Klockor på Black Friday


Att ta på sin nya klocka för första gången kommer genast resultera i om klockan känns bra eller ej. En snygg accessoar som fyller två syften. Du har alltid stenkoll på hur mycket klockan är, samt att den fungerar som en utsmyckning av handleden. Ett minus är att de fina modellerna ofta kostar rejält med kronor. En dag som Black Friday (och hela weekend för den delen) är många ute efter just klockor.

Butikerna som säljer armbandsur av alla dess slag gör ingen besviken dagen till ära. Föregående år känner vi att resan har accelererat och 2019 bör absolut inte bli något undantag.

Black Friday klockor

Sportklockor, modeklockor, herrklockor, klockor för kvinnor. Oavsett vad du är ute efter är chanserna till ett fynd stora under Black Friday.

Håll koll på klockan på ett stiligt sätt. Black Friday bjuder på stor klockrea!

Jämför med gamla klockor


Att handla klockor på nätet kan vara svårt då det inte går att känna och klämma på klockan. Tyngden är ofta en avgörande faktor för hur klockan uppleves. Är du van med en fjäderlätt klocka så kommer det förmodligen ta tid innan vanan att bära en te gånger så tung klocka känns bra.

Ofta skriver återförsäljaren ut både vikt och mått. Har du en köksvåg hemma så väg en gammal klocka för att få en uppfattning vad du gillar. Detsamma gäller längden och bredden på armbandet. Okej hur långt armbandet är kanske är av ringa betydelse då de går att justera. Bredden däremot är viktigare.

Populära fynd


Armani, Hugo Boss, Certina, Casio och några av många populära klockmärken. Vilken är er absoluta favorit? Ett tips är att kolla in om det finns några erbjudanden på klockor från Hugo Boss. Stilrena designer som gör sig bra på majoriteten av handleder, och extra populärt att ge till sin man eller pojkvän i julklapp. Prisintervallet som ofta hamnar runt 2000 kronor ger mycket klocka för pengarna. Historian bakom märket började 1924 och till en början gick det segt och bolaget försattes i konkurs 1930. Från år 1931 och fram till idag har varit en rakare resa mot toppen. Idag är Hugo Boss ett av världens mest kända märken och har en stor kollektion klockor.

Är det present till flickvännen, mamma, syster eller mormor/farmor som söks? Då blir vår rekommendation att se om DKNY har reapriser under Black Friday. Här ligger priserna runt 1000-1500 kronor och oj vilka snygga modeller det finns att välja på! Trendsättaren Donna Karen har redan sent 80-tal och har växt sig till en stor favorit bland kvinnor i alla åldrar. Ett onödigt kunnande är att många inte vet att K i varumärket Donna Karen New York inte står för just Karen. Det var hennes ex efternamn och rättigheterna att använda det är tydligen begränsade. I vilket fall officiellt.

Kändes sidan om klockor relevant under Black Week? Ge oss gärna ett klick i sociala medier så fler kan göra bra fynd.

Fortfarande svårt att välja? Kolla in den här guiden i Göteborgsposten.

Fantastiska julklappar med på rean

Ska du handla julklappar under Black Week? Här är några julklappstips som säljs till mycket bra pris just nu.

Tyngdtäcke

Hört talas om den nya trenden att sova med tyngstäcke? Spännande julklapp att behålla själv eller ge bort. Sällan rea på dessa.

Till butik >

Upplevelse

Okej vi säger det igen, 25% rabatt på alla upplevelser. Ypperligt tillfälle för att fixa julklapparna med andra ord.

Till butik >

Bluetooth-Tracker

Det är aldrig fel att få hjälp att hålla koll på sina prylar, eller? 50% rabatt just nu.

Till butik >

Gigantisk nalle

Vill du överraska med en gigantisk julklapp? Välj denna nallen som mäter 130 cm.

Till butik >

Kroppskudde

Tjejernas favoritkudde som under Black Week säljs för halva priset. Köper du en själv också?

Till butik >

Fotmassage

Måste provas för att förstå! Läs recensionerna så förstår du produktens popularitet. Vem blir den lyckliga?

Till butik >

Guldros

Ge som en symbolisk gest till den som betyder guld för dig. Din partner eller föräldrarna kanske?

Till butik >

Värmefilt

Finns det någon mysigare filt än den med värmeslingor. Oerhört populär att att ge bort som julklapp. 30% rabatt!

Till butik >