Klockor på Black Friday


Att ta på sin nya klocka för första gången kommer genast resultera i om klockan känns bra eller ej. En snygg accessoar som fyller två syften. Du har alltid stenkoll på hur mycket klockan är, samt att den fungerar som en utsmyckning av handleden. Ett minus är att de fina modellerna ofta kostar rejält med kronor. En dag som Black Friday (och hela weekend för den delen) är många ute efter just klockor.

Butikerna som säljer armbandsur av alla dess slag gör ingen besviken dagen till ära. Föregående år känner vi att resan har accelererat och 2018 bör absolut inte bli något undantag.

Sportklockor, modeklockor, herrklockor, klockor för kvinnor. Oavsett vad du är ute efter är chanserna till ett fynd stora under Black Friday.

Håll koll på klockan på ett stiligt sätt. Black Friday bjuder på stor klockrea!
Klockor.nu

Jämför med gamla klockor


Att handla klockor på nätet kan vara svårt då det inte går att känna och klämma på klockan. Tyngden är ofta en avgörande faktor för hur klockan uppleves. Är du van med en fjäderlätt klocka så kommer det förmodligen ta tid innan vanan att bära en te gånger så tung klocka känns bra.

Ofta skriver återförsäljaren ut både vikt och mått. Har du en köksvåg hemma så väg en gammal klocka för att få en uppfattning vad du gillar. Detsamma gäller längden och bredden på armbandet. Okej hur långt armbandet är kanske är av ringa betydelse då de går att justera. Bredden däremot är viktigare.

Dela gärna tipsen på klockbutiker med dina vänner på Black Friday.

Tipsa om sidan med klockor