Hörlurar i alla prisklasser


Musik och annan digital kommunikation upplevs bäst genom ett par bra hörlurar. Djupet i ljudet är för många helt avgörande när det kommer till helhetsupplevelsen när favoritlåten spelar. Musiktjänster som Spotify har gjort att musiken alltid finns i närheten. Söker du efter ett par nya hörlurar på Black Friday? Då är det bara att gratulera eftersom många av de största “Black Friday butikerna” har ett otroligt stort utbud av just hörlurar.

Ett tips är att kolla flera av butikerna och jämföra däremellan vilken återförsäljare som har den bästa rea på hörlurar under fredagen.

Hörlurar på Black Friday rea

Är det ett par schyssta hörlurar som står på inköpslistan bjuder Black Friday på schyssta rabatter på olika sorters lurar. 

En tung bas och ett kristallklart ljud gör musiken aning vassare än vanligt.
HiFi klubben
Buyersclub
Soundstore XL
Elon

Med över 300 hörlurar så är det svårt att välja, men utbudet är enormt. Vilka kommer vara på Black Week rea i år tro?

Kolla in rean >

Fyndiq

Ellos har det mesta så det skulle inte förvåna om dom har Black Friday rea på hörlurar. Kolla in och se själv.

Kolla in rean >

Kjell & Company

Med över 180 produkter i kategorin hörlurar & headset så är det enkelt att hitta alla möjliga lurar här. Bli medlem så är det superpriser.

Kolla in rean >

Medimarkt

Bra priser på rea måste ju bli superbilligt, eller hur? Fynda bland över 400 stycken hörlurar av diverse slag som In-Ear, On-Ear, sporthörlurar med flera.

Kolla in rean >

Gymgrossisten

I skrivande stund så finns 42 olika produkter inom hörlurar hos Gymgrossisten. Vi håller tummarna att några av dem är med på Black Friday rean.

Kolla in rean >

CDON

In-ear, on-ear, fullsize, barnhörlurar, sporthörlurar, bluetooth och wireless. Vi rekommenderar att du inte missar på CDON under Black Friday.

Kolla in rean >

Välj rätt hörlurar


Ställ frågan vad hörlurarna skall användas till. Och kanske ännu viktigare, i vilka miljöer lurarna oftast kommer befinna sig. Är det i en bullrig storstadsmiljö så är det viktigt att hörlurarna har bra brusreducering. Är det ett headset för att prata i telefon så är förmodligen den viktigaste faktorn att de stänger ute utomstående ljud såsom vind.

Det brukar pratas om att det finns 3 olika alternativ när det kommer till hörlurar. I örat, på örat och runt örat. Det skulle kunna översättas till small, medium och stor. Det är en vanesak att gå från en storlek till en annan så det kan vara värt att tänka på om du är van vid någon speciell hörlur. Den stora nackdelen med att handla på nätet är att det inte går att prova sakerna innan köp. Det är en stor faktor när det handlar om hörlurar då de har olika tyngd och känslan mot örat skiftar en hel del. Det fina är att stora butiker likt CDON har generösa villkor när det kommer till frakter och returer. Är du inte helt nöjd med känslan så tveka inte att skicka tillbaks dina hörlurar.

Tror du dina sociala vänner har nytta av sidan? Vi uppskattar att du vill del theblackfriday.se!