Hem och inredning


Att inreda hemmet på ett fint sätt är ett projekt som kräver både finess och intresse. Är ni en av alla de som gillar heminredning? Då skriver ni säkert under på att det ständigt går att förnya sig, vilket innebär att det knappt går att få nog av olika möbler, dekoration, belysning och allt det som hör till området.

De små detaljer gör helheten brukar det heta. Ett nytt fruktfat eller en toapappershållare kan tyckas vara små i sammanhanget, men de kan ge en helt ny känsla till rummet. Black Friday bjuder på mycket inredning och här ges tips på några omtyckta butiker som det är värt att besöka.

black friday heminredning och inredning

Små trädjur av Kay Bojesen är exempel på heminredning som drar ögonen till sig.

Inredning är ett brett område så lägg tid på att kolla flera butiker.
Peace of Home
Belysningsdesign
Åhléns
Confident Living
Designtorget
Oscar och clothilde
Northmans
Unig
Skräddarsydda gardiner, duschdraperier med mera.
Shophome

Inred med mod


De flesta personer har sin alldeles egna stil. Inredningen följer oftast ett mönster där alla saker hänger ihop med varandra. Att bryta av med inredning som sticker ut kan kännas avlägset, men många gånger kan det bli succé. Har du till exempel ett hem som går mest i grått, vitt och svart så kan en tavla med mycket färger enkelt bli ett blickfång.

Placering på de nya möblerna, tavlorna, lampor är kanske de svåraste. Här gäller det att ha bra fingertoppskänsla för att inredningen ska ge ett så bra intryck som möjligt. Var inte rädd för att byta plats efter ett tag om känslan säger att den inte blev helt hundra.

Vilken inredning är ni ute efter på Black Friday 2022? Hoppas butikstipsen bjuder på några riktigt saftiga rabatter!

Visa dina vänner vart de kan finna inredning under Black Friday