Netonnet rea

Sedan slutet på 90-talet har Netonnet haft som affärsidé att sälja hemelektronik till ett billigt pris. Namnet som vi antar betyder ”netto(priser) på nätet” var till en början endast tillgängligt via webbutik. Ett par år senare när konceptet och idén satt sig så utökades verksamheten till att även infatta fysiska lagershoppar. En gemensam nämnare för lagershopparna är att de ofta ligger lite i utkanten av stadskärna. Allt för att vi som kunder ska kunna bli erbjudna de lägsta priserna.

Har ni någon gång varit inne på Netonnet så har ni säkert lagt märke till att det finns väldigt få säljare där. En medveten strategi som även den kapar priserna en aning.

Black Friday deals

Rea på rea gillar vi alla. Så kan mycket väl Black Friday på Netonnet sammanfattas. För alla tekniksugna kommer julafton en månad tidig. Som du säkert redan tänk så är ju Black Friday en utmärkt dag till att köpa julklappar. Är det julklappar inom kategorin hemelektronik så är chanserna stora att de finns hos denna butik.

Trygghet hos Netonnet

Ett seriöst företag erbjuder även seriösa villkor. Du finner proffsig rådgivning tillsammans med 30 dagars öppet köp. Väljer du att gå med i deras klubb så förlängs den tiden med ytterligare 60 dagar. Runt Black Friday väljer många butiker att förlänga deras öppet köp så produkterna går att ge bort i julklapp utan bekymmer.

Netonnet är absolut en av de populäraste butikerna under Black Friday. Gör ett besök där 2018 för att se om de kan erbjuda något i just din smak.

Besök Netonnet