Mobiltelefoner på rea under Black Friday


Mobiltelefoner har tyvärr en förmåga att bli omoderna och gå sönder fortare än vi kan ana. Att bli sugen på den nyaste iPhone eller Samsungs galaxy av senaste modell är en frestelse många känner. Då dagens smarta mobiler kostar likt en bärbar dator så kommer Black Friday som en tomte från Nordpolen. Oavsett om du föredrar Apple, Samsung, Sony eller något annat märke så finns de med största sannolikhet att hitta hos någon återförsäljare under Black Weekend.

Oftast har du säkert koll på vilken modell som står högst på önskelistan. Är det någon ny design så tänk till så att måtten är ungefär samma som du tidigare varit van med, om den mobiltelefonen varit omtyckt såklart. Just tyngden och storleken kan vara en stor faktor när det kommer till felköp.

Mobiltelefon på Black Friday rea

Billiga mobiltelefoner för under tusenlappen till exklusiva designer över 10000 kronor.

De senaste modellerna mobiltelefoner är i regel en dyr historia. Passa på under Black Friday.
Buyersclub
Techhuset
Mobilmarket
themobilestore

Teknikproffset

Mobil med eller utan abonnemang


Genom att binda sig till ett speciellt abonnemang ett visst antal år kan få ner priset på mobilen. Väljer du det här alternativet är det viktigt att du inte har bundit ditt nuvarande abonnemang. Känner du för att vara fri att byta när det än önskas så skulle vi rekommendera du väljer att köpa mobiltelefonen utan bindningstid. Likaså om du är osäker hur du har just nu.

Tänk på att menyerna och mobiltelefonernas programvara kan variera mellan olika modeller. För vissa är det roligt med något nytt, medans andra absolut vill ha kvar något liknande som tidigare. iPhone är ett exempel på mobil som sticker ut och det gäller att vara van med deras menyer, som de flesta redan är. En personlig favorit är de från Sony och speciellt Xperia. Värt att kola närmare på om du är en person som uppskattar stilrena designer.

Hoppas tipsen hjälper dig finna en ny mobiltelefon till bra pris under Black Friday.

Rekommendera gärna Sveriges största Black Friday sajt till dina vänner