Surfplattor som ipad, galaxy och Nexus.


Slå sig ner i soffan med sin surfplatta är för många själva definitionen på att runda av dagen. Eller varför inte börja dagen med ett svepa igen dagens nyheter? En sak är säker och det är att plattorna är här för att stanna. Den populäraste surfplattan är iPad som kommer från ett av världens största bolag, Apple.

Något som blivit allt populära på senare år är barnsurfplatta. Perfekt när ni inte har lust att lägga ut 3000-4000 kronor på något som lätt kan tappas i backen. Flera modeller kostar under tusenlappen och kommer garanterat stå för underhållning under många timmar.

Surfplattor på Black Friday rea

Apple, Samsung, Google, Sony och Asus är några av de stora aktörer på surfplattor. Vilken väljer ni? 

Tänk igenom vad du kräver av en surfplatta och välj därefter.
Dustin

Mängder av surfplattor från Apple, Nokia, Samsung med flera. Ett givet besök under Black Friday Week rean 2022!

Kolla in rean >

Buyersclub

Så många surfplattor från kända varumärken såsom Samsung, Huawie, Lenovo, Apple och så vidare. Rean du inte vill missa!

Kolla in rean >

Så väljer ni rätt surfplatta


Vilken surfplatta som är bäst beror på vad den skall användas till. Är det i huvudsak film ni ska kolla på? Då blir rekommendationen att välja ett surfplatta med stor skärmyta. Är du studerande och kommer ofta bära runt surfplattan så kan en smidigare modell som inte tar så mycket plats i portföljen vara det bästa valet. Ungefär 7-8 tum anser vi som en liten modell. De större modellerna ligger runt 10 tum och det är även här som det absolut största utbudet finns.

Minnet är inte av lika stor betydelse då de flesta tjänster som Netflix och Spotify inte behöver något större lagringsutrymme. 32 GB som är standardminnet hos Apple iPad räcker i 9 fall av 10. Ska ni använda surfplattan till att filma eller ta väldigt många högupplösta kort kan det vara idé att satsa på mer minne.

Hoppas du blir nöjd med ditt köp av surfplatta under Black Friday 2023. Klicka gärna runt på sajten för att få tips på ännu fler reor i Sverige den här shoppingtokiga veckan i slutet av November.

Dela gärna theblackfriday.se på Facebook, Twitter, Google+ eller mejl.