Black Friday Lego


Lego är leksaksklossar som majoriteten av oss någon gång har byggt med. Byggsystemet Lego står för underhållning till bägge liten och stor. Barn och ungdomar har alla sina personliga favoriter, med varierande utmaningsgrad av byggandet. Kvalité är något som mer eller mindre är hundraprocentigt då varje kloss går igenom extremt noga kontroller för att hålla måttet innan de släpps ut till konsumenterna.

Det finns många kategorier av Lego där några av de populäraste är Lego Duplo, Lego City, Lego Friends, Lego Disney och Lego Star Wars. Exakt vilka modeller som kommer vara på Black Friday rean 2019 vet vi inte. Håll tummarna för att just dina favoriter går att köpa till ett billigare pris den här veckan.

Black friday lego

Från början var Lego rena byggklossar som byggdes ihop till vad som helst. Nu är det mycket byggsatser som gäller. Vilken väljer ni på Black Friday?

Stort underhållningsvärde och kvalité i världsklass är faktorer vi symboliserar med Lego.

Utvecklande legoklossar


Den absolut främsta faktorn till att välja Lego är att det är oerhört roligt att försöka bygga ihop bit för bit. Tillslut har hela byggsatsen blivit till ihopsatt och en stolthetskänsla infinner sig hos pojken eller flickan som lyckas med uppdraget. Vad de flesta missar är att förutom alla timmar som skänkt glädje så har även Legot bidragit till utveckling i form av problemlösning. Är det inte så att barn lägger grunden för kommande kunskapsnivå tidigt i livet? Det vill säga i “legoåldern” som vanligtvis är från något år upp till runt 15 år. För visa går den åldern upp rejält och de mest inbitna fantasterna kommer aldrig slut bygga med Lego.

En av de mest utmanande serierna heter Lego Technic. Rekommenderad ålder är från 7 år men kan kräva så pass stor utveckling så de svåraste modellerna rekommenderas från 12 år.

En negativ faktor är priset som kan sticka iväg långt över tusenlappen för en byggsats. En större anledning att hålla ögon öppna efter bra deals på Lego under Black Friday. Besök gärna alla butiker vi tipsar om för att se vart du kan finna det bästa priset på just den byggsats ni är intresserade av.

Är ni ute efter leksaker på Black Friday så missa inte våran sida med tips på bra butiker.

Sprid glädje och kunskap genom att dela sidan om Black Friday Lego.

Reor som ni inte vill missa under Black Week 2019

Här är några av de reor vi tycker är bäst 2019. Alla väl värda ett besök!

Coolstuff

Julklapparnas butik nummer ett bjuder på en av mest slagkraftiga reorna 2019.

Kolla in butikens rea >
Kids Brand Store

Är det lyxiga kläder till barn och tonåringar som söks så är detta butik med utbudet!

Kolla in butikens rea >
Spelexperten

Spel, spel och ännu mer spel. Ja experter inom spel helt enkelt. Bra julklappar.

Kolla in butikens rea >
Med gravyr

Fantastisk butik som erbjuder de flesta av sina produkter med gravyr.

Kolla in butikens rea >
Upplevelse

Upplevelser till alla dess slag till rejält rabatterade priser under Black Friday.

Kolla in butikens rea >
Reima

Barnkläder som sträcker sig från baby på 50 cm till junioren som är runt 164 cm lång.

Kolla in butikens rea >