Black Friday Lego


Lego är leksaksklossar som majoriteten av oss någon gång har byggt med. Byggsystemet Lego står för underhållning till bägge liten och stor. Barn och ungdomar har alla sina personliga favoriter, med varierande utmaningsgrad av byggandet. Kvalité är något som mer eller mindre är hundraprocentigt då varje kloss går igenom extremt noga kontroller för att hålla måttet innan de släpps ut till konsumenterna.

Det finns många kategorier av Lego där några av de populäraste är Lego Duplo, Lego City, Lego Friends, Lego Disney och Lego Star Wars. Exakt vilka modeller som kommer vara på Black Friday rean 2022 vet vi inte. Håll tummarna för att just dina favoriter går att köpa till ett billigare pris den här veckan.

Black friday lego

Från början var Lego rena byggklossar som byggdes ihop till vad som helst. Nu är det mycket byggsatser som gäller. Vilken väljer ni på Black Friday?

Stort underhållningsvärde och kvalité i världsklass är faktorer vi symboliserar med Lego.

Black Week butiker – Med bra utbud av Lego

Boozt

Över 800 Lego artiklar i butiken. Hur många kommer vara på Black Week rea tro? Väldigt många är våran gissning!

Kolla in rean >

Buyersclub
Kids Dream Store
Shopping4net

Utvecklande legoklossar


Den absolut främsta faktorn till att välja Lego är att det är oerhört roligt att försöka bygga ihop bit för bit. Tillslut har hela byggsatsen blivit till ihopsatt och en stolthetskänsla infinner sig hos pojken eller flickan som lyckas med uppdraget. Vad de flesta missar är att förutom alla timmar som skänkt glädje så har även Legot bidragit till utveckling i form av problemlösning. Är det inte så att barn lägger grunden för kommande kunskapsnivå tidigt i livet? Det vill säga i ”legoåldern” som vanligtvis är från något år upp till runt 15 år. För visa går den åldern upp rejält och de mest inbitna fantasterna kommer aldrig slut bygga med Lego.

En av de mest utmanande serierna heter Lego Technic. Rekommenderad ålder är från 7 år men kan kräva så pass stor utveckling så de svåraste modellerna rekommenderas från 12 år.

En negativ faktor är priset som kan sticka iväg långt över tusenlappen för en byggsats. En större anledning att hålla ögon öppna efter bra deals på Lego under Black Friday. Besök gärna alla butiker vi tipsar om för att se vart du kan finna det bästa priset på just den byggsats ni är intresserade av.

Är ni ute efter leksaker på Black Friday så missa inte våran sida med tips på bra butiker.

Sprid glädje och kunskap genom att dela sidan om Black Friday Lego.