Kläder


Att kunna handla tröjor, byxor, underkläder och alla andra plagg till rabatterade priser finns det alla möjligheter till på Black Friday 2018. Här finner ni en rad butiker som erbjuder bra rabatt idag.

Om det erbjuds fri frakt och fria returer så passa på att handla idag. Priserna vi ser under Black Friday brukar sällan skådats. En ny tröja eller underkläder är några av de populäraste julklapparna så här finns mycket pengar att spara.

Fyll på garderoben under Black Friday 2018.

Kläder för kvinnor, män och barn. Black Weekend är en av de största reorna för året.
Boozt

En av de största spelarna inom klädbranschen är också en av dem som bjuder upp till största köpfesten på Black Friday. Boozt har flera hundra varumärken och lockar med väldigt bra rabatter på många av dem. Mer eller mindre ett måste att besöka för dig som är ute efter kläder.

Kolla in rean >

Nelly

Nelly har få tjejer missat. Inte så konstigt då det är en av butikerna som har mest konkurrenskraftiga priser på kläder för henne.

Kolla in rean >


Gina Tricot

Gina Tricot startades 1997 och har sedan dess varit en framgångssaga som speciellt kvinnor i alla åldrar har tagit till sitt hjärta.

Kolla in rean >

Johnells

Specialiserade på de exklusiva märkena som Ralph Lauren, Armani, Stone Island och ett 50-tal till. Många hundralappar att spar under Black Friday.

Kolla in rean >


Wakakuu

Sedan 2013 har Caliroots sålt sneakers och streetwear på nätet. Slår till på stort hela veckan så missa inte denna butik.

Kolla in rean >

Stylepit

En uppstickare som erbjuder över 300 märken av absolut bästa klass. Ralph Lauren är ett av mina favoritmärken. Vilket är ditt?

Kolla in rean >


Wakakuu

Oerhört exklusiva kläder, väskor och skor finns hos Wakakuu. Märken som Rachel Zoe och Alexander Wang. För er med mycket pengar!

Kolla in rean >

Outdoorexperten

Är det funktionsklädsel för utomhusaktiviteter så har Outdoorexperten ett bra utbud samt en bra outlet-avdelning.

Kolla in rean >


Brothers

Brothers har kända varumärken som Björn Borg, J Lindeberg, Lee och Saddler för att framhäva några. Perfekta julklappar till honom.

Kolla in rean >

Fitnessbutiken

Är det träningskläder överlag ni letar efter så är utbudet på Fitnessbutiken väldigt bra. Sport-BH, träningströjor och träningstights finns det gott om.

Kolla in rean >


Indiska

Folkkär affär som givetvis finns även på nätet. År 1901 öppnade den första butiken på Regeringsgatan i Stockholm. Resten är historia.

Kolla in rean >

Disturb

Streetmode till riktigt bra priser i vanliga fall. Läge för rejäla klipp under Black Frdiay alltså.

Kolla in rean >


Hildur

Kläder med utgångspunkt för en välmående och hållbar natur är Hildurs motto. Produkter från till exempel L:A Bruket.

Kolla in rean >

Hollywood

Är det allt om snowboard, skateboard, longboard och dess stil som lockar så lockar säkert även ett besök på Hollywoord.

Kolla in rean >


Love of Brands

Inte en klädbutik utan hos Love Of Brands finner du väskor av alla dess slag. För kvinnor, män och barn.

Kolla in rean >

Styleshop

Stilshop för dig som gillar märken som Anarchy apparel, Deeluxe, Les(art)ists med flera.

Kolla in rean >


Bubbleroom

En butik för tjej som erbjuder varumärken som Odd Molly, Ida Sjöstedt, Calvin Klein och väldigt många mer.

Kolla in rean >

Junkyard

En blandning mellan skate, hiphop och coolt skulle vi vilja beskriva Junkyard. Riktigt bra priser.

Kolla in rean >


Stayhard

Är du mellan 15 och 35 år så är förmodligen Stayhard väl bekant. Om inte så är det hög tid att göra ett besök här under Black Friday.

Kolla in rean >


Maddii

Med fokus på den modern människan erbjuder Maddii kläder från många stora märken som Lexington, Filippa K, By Malen Birger och många fler.

Kolla in rean >

Sportshopen

Är det skidkläder eller sportkläder överlag som du söker efter är ett besök hos sportshopen väl värt tiden.

Kolla in rean >



Barnkläder
Butiker där ni finner barnkläder.

Vid mer lek så krävs de rätta kläderna. Lekmer är en komplett barnbutik som har ett stort utbud av kläder som regnkläder, ytterkläder, overaller och mycket mer. Brukar erbjuda en av de bästa reor just denna svarta fredag.

Kolla in rean >

Sedan 1992 erbjuder Minimundus produkter som är väl utvalda med omsorg för natur, miljö och oss människor. Namnet i sig betyder ”Liten värld” om ni undrar.

Kolla in rean >

NewHeaven erbjuder ett brett sortiment till både barn och baby. Ett givet besök på den svarta fredagen 2017. Även en hel del leksaker och bäddset.

Kolla in rean >

Klassiska barnbutiken Polarn O. Pyret är inriktade på kläder till barn som är helt nyfödda upp till 12 år. Hög kvalité som kostar lite mer än traditionella kläder till barn. Vad har dom hittat på för fina kampanjer till Black Friday tro?

Kolla in rean >

Reima är ett världsledande varumärke när det kommer till barnkläder som ska vara funktionella. Att kläderna är populära råder inget tvivel om. Omsättning för märket var förra året cirka 85 miljoner euro. Inte illa alls, så det kanske är dags att ge dom en chans nu?

Kolla in rean >

Underkläder
Trosor, kalsonger, pyjamas med mera.

Internationella Timarco enligt egen utsago Sveriges största sortiment på märkesunderkläder online. Och visst finner vi utbud imponerande. Ständigt kampanjer igång och under Black Friday väntar vi oss några grymma deals på underkläder.

Kolla in rean >

När du shoppar hon Uppercut så kan du räkna med ett trevlig bemötande (vid eventuella felbeställningar) och supersnabba leveranser. Precis som en bra onlineshop ska bete sig alltså. Passa på att handla kalsonger och trosor för att ge bort i till julen. Glöm inte kategorin ”mys och nattplagg” där finns mycket sköna produkter.

Kolla in rean >

Låt inte logotypen lura er. Evas underkläder är ENORMT stort och har det mesta av allt. 7 olika sorters trosor, badkläder, sovkläder, BH och till och med maskerad. Ett besök här rekommenderas på Black Friday.

Kolla in rean >

Loggan lovar mycket: Det kommer passa dig. Twilfit har dock all anledning att kunna sträcka på sig då de funnits sedan 1922. Anrik butik där kvinnorna hittar det mesta när det kommer till underkläder.

Kolla in rean >

Om du tyckte sidan var hjälpfull dela den gärna med andra:

Billiga kläder på Black Friday


Att shoppa kläder är en personlig favoritsyssla. Det är så lätt att slå till på ”bara” en till T-Shirt eller något annat som går åt. Det spelar mindre roll att jag redan har 2018 stycken i garderoben. En till kan ju inte skada? Och speciellt inte den där fina.

Black Friday är dagen då du hittar billiga kläder i näst intill varje klädbutik på nätet. Reorna som är kända för att vara extremt fördelaktiga (i jämförelse med många andra reor) brukar inte hållas igen. Tvärsom så kan du hitta jeans, tröjor och underkläder till rena drömpriser. Ja det du kan bära kan du förhoppningsvis hitta under den här fantastiska fredagen.

  • Connector.

    Kortfattat;

    Kläder är något som alla behöver och vill du göra bra affärer är shoppa billiga kläder under Black Friday 2018.

Kolla villkoren på kläderna


Så vad är bra att tänka på när du ska köpa kläder till rea? Det är framförallt att du många gånger tyvärr råka köpa allt för mycket, och sådana kläder du egentligen inte vill ha. Att förblindas av priset är ett misstag vi alla gör inte sant?

Vill du vara säker på att du får lämna tillbaks kläderna du inte vill ha så måste du läsa butikernas villkor på retur och återköp. Har dom fria returer så är det bara att shoppa loss, för att sedan prova dina nyinköpta kläder i lugn och ro. Efter x antal dagar så väljer du om alla plagg kändes helt rätt för dig eller ej. Att göra endast beslut som är 100%-iga under Black Friday är svårt, inget snack om den saken. Kläder är förmodligen även en av de kategorier som är svåraste. En medium kan vara för stor hos ena märket för att sedan vara för liten hos en annan. Du har säkert koll på just ditt klädmärke, men Black Friday är ett tillfälle att gå utanför sitt vanliga område och prova kläder från nya tillverkare.

  • Connector.

    Kortfattat;

    Ofta kan du skicka tillbaks kläderna utan extra kostnad. Det kan dock alltid vara idé att kolla villkoren speciellt för idag.