Träning och hälsa


En stor del av befolkning älskar att träna. Att ta hand om sin kropp är minst sagt livsviktigt. Därför är området såklart värt en egen sida på theblackfriday.se. Träningskläder kan motivera till att träning blir av. Och diverse kosttillskott och hälsokost kan hjälpa till att kroppen sedan fylls med proteiner, mineraler och vitaminer för att kunna återhämta sig och bli starkare.

Under Black Friday brukar i princip alla butiker inom området sluta upp till köpfest. Då konkurrensen är stenhård så tenderar det att bli allt bättre rabatter för varje år som går. Tänk på att en investering i dig själv är bland det bästa du någonsin kan göra.

 

black friday träning och kosttillskott

Dagen bjuder på ett bra tillfälle att bunkra upp inför lång tid framöver.

Träningskläder och kosttillskott brukar vara bra rabatterat under Black Friday. Läge att bunkra?
Gymgrossisten

Störst först och då är det svårt att inte välja Gymgrossisten. De är även shoppen som slagit till med finaste rabatter under Black Friday, historiskt sett. Ett besök här resulterar väldigt ofta i ett köp, speciellt den 26 November. Är du ute efter ett proteinpulver, aminosyror eller nya träningskläder är det bara att klicka in.

Kolla in rean >

Svenskt Kosttillskott

Svenska kvalitetsprodukter varvade med världsledande varumärken. En framgångssaga som började 2005 och är nu en av de ledande butikerna inom kosttillskott. Svenskt kosttillskott varvar produkter med läsvärda artiklar för dig som är intresserad. Hade en bra rea på träningskläder i fjol. Vad hittar dom på denna Black Friday tro?

Kolla in rean >

Aware Nutrition

Letar du efter kosttillskott av hög kvalité så finns det gott om bra produkter här. Kosttillskotten är tillverkade i Sverige och har smaker som är lätt att älska! Har du inte gett e-handlaren en chans än är det hög tid under black week rean.

Kolla in rean >

Great Life
Flowlife

Massagepistol, massagekudde och en massa bra prylar som skyndar på återhämtningen. Givet besök under Black Week!

Kolla in rean >

Bodystore

Bodystore är en webbshop som tar det här med Black Friay på allvar. Inte alls omöjligt det är en bred rea på hela sortimentet. Under Singles Day va den rabatten 22% så vi är förväntansfulla och se vilka klipp det finns att göra under Black Weekend.

Kolla in rean >

Sporttema

Motioncykel, crosstrainer, motionscykel och det mesta inom sport.

Kolla in rean >

Träningsmaskiner

Likt föregående butikstips för träning så har denna e-handlare ett komplett utbud för att träna.

Kolla in rean >

Vitaminer

Namnet säger allt, den här butiken säljer vitaminer! En hel del produkter vi inte sett någon annanstans som till exempel sprayvitaminer. Känner du dig hängig och vill få en rejäl kur vitaminer? Då är ett besök här motiverat.

Kolla in rean >

Proteinbolaget.

Det som gör proteinbolaget så framgångsrikt är att dom har kampanjer det är svårt att motstå. Är du en ”gymrat” så kan vi rekommendera BCAA (aminosyror) från deras egna märke GAAM. Välj ”Candy Line” och du kommer inte bli besviken på smakerna!

Kolla in rean >

Sportgymbutiken.

Utbudet är styrkan här tycker vi. Välj mellan motion, styrka, sport&fitness, kampsport, kläder, hälsa eller fritid. Som sagt, ett finfint sortiment från erkända varumärken.

Kolla in rean >

Svensk hälsokost.

Svensk hälsokost är som loggan vittnar om en dotterbutik till Svenskt kosttillskott. Mer inriktad på vitaminer och må bra produkter av alla dess slag. Stort plus för leveranserna som sker imponerande fort.

Kolla in rean >

Apotek hjärtat

Det svenska apoteket tar givetvis hela Black Friday till sig på bästa sätt genom att erbjuda rabatter utöver det vanliga. Kolla in rean >

MM Sports.

Du som gillar kosttillskott och träning är säkert bekant med MM Sports sedan tidigare. Brukar ha bra mängdrabatter så vi har stora förhoppningar på svårslagna erbjudanden under Black Friday.

Kolla in rean >

Outdoorexperten

Skidor, klättring, alpint och så många andra utomhussporter. Gillar du att vara aktiv utomhus? Då kommer du gilla dessa black week erbjudanden.

Kolla in rean >

Trendrehab

Önskar du shoppa billiga produkter för självmassage eller tyngdtäcken så är det helt klart värt ett besök här.

Kolla in rean >

Vitaminbutiken

Hälsokostbutik som har ett väldigt brett utbud av vitaminer, mineraler och allt annat som kan vara nödvändigt för en god hälsa.

Kolla in rean >

Sportkost

Bra priser på kosttillskott, proteinpulver & energidryck på nätet. Klicka in för att se butikens alla black week erbjudanden.

Kolla in rean >

Wellawere

Svensktillverkat kosttillskott som vunnit allt större popularitet. Kan det vara läge att bunkra upp kosttillskott på Black Friday tro? Deras proteinpulver kan rekommenderas.

Kolla in rean >

Lifebutiken

Klassisk butik du garanterat sett i många svenska städer. E-handeln har många intressanta produkter där vi till exempel tycker deras infraröda bastu är värd att kolla närmare på. Kan bastun bli en bra julklapp tro?

Kolla in rean >

Coros

Riktigt snygga träningsklockor med massa fiffiga funktioner. Sportklocka för dig som tar träningen på största allvar.

Kolla in rean >

Atletbutiken

Butiken är inriktad på crossfit, styrkelyft och tyngdlyftning. Kläder, utrustning och kosttillskott till bra Black Friday priser.

Kolla in rean >


Ladda inför kommande säsong


Desto närmare jul dagarna lider ju mindre folk på träningsanläggningarna. Det är mycket som ska hinnas med och dagar som första advent, lucia och julen kan vara tidskrävande. Hur som helst är det nytt år om lite över en månad. Hejdå till 2019 och hej 2020. Ett år fullt av möjligheter, som det kan vara läge att ladda för. Att gå till träning i helt nya träningskläder tycker jag ger en rejäl boost till motivationen.

Dagar som Black Friday bjuder på priser vi sällan ser under övriga året. Just när det kommer till träning och hälsa så är det smart att bunkra upp inför kommande säsong. Tänk på att inte handla för mycket bra. Kosttillskott håller normalt i 1-2 år. Det finns dock en risk att butikerna rear ut sortimentet som börjar närma sig bäst före datumet. Känner du dig inte helt nöjd är det bara att skicka tillbaka din order.

  • Kortfattat;

    Du har bara en kropp så ta hand om den ordentligt. Liten varning för att bunkra allt för mycket då risken finns att butikerna vill bli av med sådant som håller på att gå ut.

Tänk på att följa livsmedelsverkets rekommendationer när det kommer till mängden näringsämnen. Att överdosera kan innebära för för njurar, lever och andra organ i kroppen.