Parfym och Smink


Det kommer ständigt nya parfymer och visst är det kul att prova en ny doft? Visst kan det vara svårt att handla online, om du inte vet exakt vad du vill ha det vill säga. Smink och kroppsvård ingår också i sortimenten så här finns alla möjligheter till en bra affär på Black Friday.

Ett tips är att besöka alla butiker som finns med här. Många av de produkter som säljs finns på olika ställen. Givetvis är det bäst att slå till där just din efterfrågade produkt kostar minst.

 

Black friday smink och parfym på rea

Kroppsvård och lukta gott på rabatt.

Parfym är för många en förbrukningsvara som ständigt behöver fyllas på. Under Black Weekend är det ett gyllene tillfälle att shoppa allt inom kategorin, till reapriser.
Lyko.

En av de största spelarna när det kommer till parfym och smink är Lyko. Här finner ni allt, och lite till. Givet besök under Black Friday och en stor chans att det leder till ett riktigt bra fynd.

Kolla in rean >

Parfym.se.

Det är svårt att miste på vad dennas webbshop huvudsakliga inriktning va? Letar du en ny parfym så jämför den mellan de olika butikerna här. Vem har bästa Black Friday deals 2019?

Kolla in rean >


Parfym online.

Alltid kraftigt rabatterade priser som är svårt att finna billigare. Därför är vi extra spända på vad Parfym online hittar på under Black Weekend.

Kolla in rean >


Nordicfeel.

En av de äldsta och fortfarande i framkant. Mest känt för parfym med Nordicfeel täcker in allt som har med området att göra. Förra året hade dom några svårslagna erbjudanden. Kolla in vad dom har för deals i år.

Kolla in rean >


Glamazon.

Doftljus, smink, hårvård, nagelvård, parfym är några av de avdelningar som ni finner hos Glamazon. Ett besök här på Black Friday kommer säkerligen resultera i ett par fynd.

Kolla in rean >

Parfym.se.

Med sina 230 varumärken så kan Nicebeauty erbjuda de flesta sina önskemål.

Kolla in rean >


StylingAgenten

Med ett snittbetyg på 9.38 av 10 så känns det som man kan vara lugnt att handla sitt smink hos Stylingagenten.

Kolla in rean >Hudoteket

Hudoteket har en stark inriktning på just hud och har inte så mycket parfym i laget. Klicka in på deras julshop.

Kolla in rean >

Cocopanda

Med över 10000 märkesvaror och 100% äkthetsgaranti har Cocopanda blivit en av de mest pålitliga shopparna inom skönhet.

Kolla in rean >


Gents
Livsstilsbutik för män.

Allt för den medvetna mannen som uppskattar högkvalitativa produkter. Rakning, skägg, hud & hår, dofter med mera. Exklusiva produkter kostar så Black Friday är tillfället att hitta något lyxigt till reapris.

Kolla in rean >

The Body Shop

Kroppsprodukter som går hem hos svenska folket. Body shop finns i de flesta städer och även online.

Kolla in rean >


Eleven

Har en gradvis ökande rabatt ju mer ni handlar där det går att få hela 30% rabatt på ett köp!

Kolla in rean >