Om theblackfriday.se


Vi som gjort theblackfriday.se har haft ett mål i siktet: Att ge dig de bästa tipsen vart du kan fynda denna rabatterade fredag.

Varför har vi gjort sidan då? Förutom att vi tycker att fenomenet Black Friday är vansinnigt roligt så får vi i vår tur en liten procent i ersättning då du handlar. Du betalar självklart samma pris oavsett om du fått tipset här, på en annan hemsida, eller har surfat in direkt till butiken. Marknadsföringsformen kallas för affiliate och är väldigt populär runt om i världen, om än den inte fått det där enorma genomslaget i Sverige än.

När vi surfade runt under Black Friday 2016 så kom vi in på många hemsidor som endast radade upp butikerna, utan att ge några konkreta tips på vad du kunde hitta. Vi ville göra det enkelt och valde en design som samlar några utvalda butiker inom en viss kategori. Utöver det så kommer det framhävas många tips på produkter. Vissa av er kanske inte alls tycker att vi framhäver de ”rätta” prylarna. Du får trots allt några tips, som du kanske skulle ha missat utan ett besök här.

Målet är att ni ska tycka att theblackfriday.se är den självklara startsidan denna fredag.

Alla butiker vi tipsar om förväntas ha rabatt under Black Friday. Är det mot förmodan icke så försöker vi plocka bort de tipsen så fort vi märker att inget deltagande på Black Friday görs. Att ha en webbshop i dagens läge innebär mer eller mindre obligatoriskt deltagande, om man vill framhäva som som en seriös butik. Besökarna kräver det på Black Friday.

Ge dina åsikter


Har du några synpunkter på vad som kan göras bättre? Eller som inte föll helt i smaken? Kontakta gärna oss där du skriver några rader om dina tankar. Alla sort feedback uppskattas, och gör att vi kan utvecklas och bli en bättre sajt.

Målsättning är enkel: Att vi ska bli din givna startsida när du vill göra en riktigt bra affär på Black Friday.

Återgå till theblackfriday.se startsida.