Dammsugare

Dammsugare och robotdammsugare


Att städa så det blir rent och fint i varje vrå blir lättare med en effektfull dammsugare. Effekten på insuget ligger runt 150 watt för de billigaste modellerna. Väljer ni att lägga ett par tusenlappar så kan effekten hamna över 500 watt. Vi kan sammanfatta det som att alla olika dammsugare gör jobbet, men det tar olika långt tid för att fånga upp allt damm.

Önskas en mer självgående variant så är det robotdammsugare som gäller. Programmera in tiden de ska städa. Visst vore det skönt med ett nystädad hem när ni kommer hem för dagen? Är designen en viktig faktor så skulle vi vilja påstå att de flesta dammsugare är väldigt smakfullt designade. En handdammsugare kan med fördel lämnas framme som en slags accessoar i rummet.

Dammsugare på Black Friday rea

Är det dags att uppgradera till en ny dammsugare så är Black Friday en bra dag att göra detta på. 

Golvdammsugare, handdammsugare eller robotdammsugare. Valmöjligheterna är många.

Dammsugarpåsar och andra tillbehör


Det finns både dammsugare som kräver dammsugarpåse och de som endast består av en behållare. Om ni går på den första så följer det oftast med ett par påsar till dammsugaren. Det kan vara värt att tänka vilket mått produkten skall ha. Städförråd kan ibland bestå av en begränsad yta så kolla måtten.

Glöm inte heller kolla de andra reorna under Black Friday.

Dela gärna sajten theblackfriday.se på sociala medier