Green Friday rea


Det är en del nya shoppingdagar som börjar ta form i Sverige. En av de mest marknadsförda är dagen Green Friday som är vårens motsvarighet till sen-höstens klassiska Black Friday. I år, 2018, är första året som ett stort antal butiker tar rea-tillfället i akt för att öka på försäljning för April.

En av de ledande butikerna är CDON, som tog tag i taktpinnen för readagen för två år sedan. De kommer köra samma upplägg på Green Friday som dom gör vid den svarta versionen. Det innebär nya fräscha erbjudanden som släpps varje timme, så var redo att surfa in där flera gånger fredagen den 27 April. Denna sida fungerar som en guide på butiker som vi tycker är värt att besöka. Exakt vilka som kommer ha Green Friday erbjudanden är för tillfället aningen oklart, men det bör klarna desto närmare dagen lider.

Reor är alltid tacksamma och erbjuder många möjligheter till att göra en affär som vi känner oss tillfreds med. Green Friday är här för att stanna! 

Scrolla ner för att se vilka butiker ni inte bör missa på Green Friday.
Upplevelse

Upplevelser till 25% ser vi endast ett par gånger per år så ett ypperligt tillfälle att fixa studentpresenter, bröllopspresenter, morsdagspresent eller varför inte något spännande till dig själv?

Kolla in rean >


Coolstuff

Passa på att fynda prylar till dig själv och andra med 10% rabatt på allt. Förmodligen den roligast rean av den alla under Green Friday.

Kolla in rean >


Bagaren och Kocken

Fantastiska erbjudande hela helgen med start på fredagen den 26 April. Det stora utbudet gör att det finns något för alla!

Kolla in rean >


CDON

Ny erbjudande varje timme som garanterat kommer göra så att det blir att klia rejält i köpfingrarna.

Kolla in rean >


Gymgrossisten

Allt inom träning och Gymgrossisten är såklart ett givet val för alla er som älskar träning.

Kolla in rean >


WhiteAway

Vitvaror till imponerande priser känns alltid intressant. Även denna logga känns som gjord för Green Friday.

Kolla in rean >


Gröna träd och fina erbjudanden


Allt blir att kännas lite lättare när grönskan och värmen kommer tillbaks, inte sant? Att vara på ett strålande humör är en härlig känsla som kan locka fram en massa egenskapar i oss. Att shoppa nytt kan vara en av dessa egenskaper. Green Friday är en bra dag att slå till på de där nya utemöblerna till balkongen, altan eller trädgården. Det är bara att hålla tummarna att just grejerna ni efterfrågar är med på Green Friday rean i Sverige.

Som vanligt gäller det dock att tänka till ordentligt innan köpbeslut fattas. Att handla på rea kan lätt framkalla en stressande känsla att affären måste gå snabbt. Visst finns en risk att produkten säljer slut men är ni villiga att ta den chansen så är det primära att agera innan Green Friday är slut.

Tipsa om butikstipsen till Green Friday på sociala medier.