Brädspel & sällskapsspel på Black Week rea


Att spela spel är roligt, och ännu roligare blir det att hitta sitt sällskapsspel, brädspel eller spelbord bland alla Black Friday Week erbjudanden under 2022. Spel är också något som vi gärna, både ger och får, i julklapp. Ännu en faktor för att denna kategori är glödhet under black friday är att många mörka månader månader ligger framför oss. December, januari och februari passar det utmärkt att samlas kring ett spel.

Schack, Monopol, fia med knuff eller något helt annat spel. Butikerna nedan har enligt vår uppfattning många bra spel som brukar vara rabatterat under Black Week. Perfekt läge att shoppa nya spel alltså. Vilka butiker besöker du under Black Week 2022?

Black Friday spel

Handla billigare på rean genom att ta del på erbjudanden på spelbord, sällskapsspel, kortspel, barnspel och allt annat inom kategorin.

Behåller du spelen själv eller ger du bort dem i julklapp?
Spelbord

Underbar webbshop som har många spel av större modell. Air hockey, biljardbord, bordtennis, foosball, shuffleboard och en hel del andra spel. Bra läge att överraska din familj på ett storstilat sätt!

Partykungen

Under de senaste åren har denna kompletta julklappsbutik reat ut hela sitt sortiment under black week. Eftersom de har många spel är det lätt att hitta fynd. Ett givet besök för alla er som jagar spel på rea!

Shark gaming
Lekia

Är det spel för barn som gäller? Då kommer ni få många bra förslag på vilka spel som är aktuella hos denna leksaksbutik som har ett finfint av kortspel, sällskapsspel & actionspel.

Playstation, Xbox & Nintendo

Är det tv-spel och spel till datorn du letar efter så är ett besök hos butiken att rekommendera. Många olika konsoler som har de bästa spelen.

Webhallen
Sakligheter

Känd för bra priser i vanliga fall så det är värt att kolla om dom har extra bra priser på spel när det är black week.


Samla familjen runt spelen


Vi har redan varit inne på det, vinter är spelens högtid! Runt jul och nyår är många lediga och då passar det som bäst att ha några nya spel liggandes. Därför är det smart att ladda upp redan under Black Week. Butikerna ovan är kända för att erbjuda spel till riktigt bra priser under denna vecka.

Spel är utmärkta julklappar till hela familjen. Våga välj annorlunda titlar som gör att ni alla får en rejäl utmaning. Majoriteten av spelen går väldigt snabbt att lära sig.

Kortspel är enkelt


En helt vanlig kortlek räcker gott för att spela väldigt många olika kortspel. Det finns dock ett stort utbud på kortspel likt Uno att välja bland. Kortleken är lätt att ta med överallt och fungerar således även utmärkt som resespel.

Dela gärna sidan med tips på butiker som har bra utbud av spel under Black Week