Senaste nytt

Ny hemsida under uppbyggnad

En speciell dag som Black Friday kräver naturligtvis många bra hemsidor. Just en bra sådan hoppas vi att ni kommer finna theblackfriday.se vara.

Vår tanke är att hålla den så kompakt, men ändå så heltäckande som möjligt. Butikstips kommer varvas med de erbjudanden vi känner lite extra för. Det kan vara extremt höga rabatter eller sådana produkter som sällan sälj till röda priser. Då dagen är lång kommer det ändras en hel del under dagens gång, så kolla gärna in flera gånger. Då Black Friday slagit igenom enormt så väljer många webbshoppar erbjuda sina rabatter hela helgen, och även på måndag (den så kallade Cyber Monday). De fyra dagarna tillsammans går under namnet Black Weekend och bjuder således på 96 timmar shopping till bra priser.

Designen är gjort för att rymma alla butiker på en liten plats. I och med att varje kategori (ruta) kan innehålla många butiker så hoppas vi att besökarna ska känna att det är enkelt att manövrera. Det ska gå blixtsnabbt att få en överblick av vad som finns. Något vi känt saknas på många andra sajter. Har du åsikter om designen eller saknar något? Vi skulle bli glada om du ville tipsa om oss vilka ändringar du vill se.

Happy shopping!