Tjuvstarter och veckan som kommer

Black Week på ingående

Faktum är att Black Week redan har börjat på sina håll. Oväntat många väljer i år att införa “pre-black friday” som en slags kombination av tjuvstart och smakprov av vad som komma skall. 2018 är dagen mer laddad än någonsin och vi är oerhört förväntansfulla att få se alla reor rullas ut. På måndag redan är det läge att vara med då vi garanterat kommer få se fler tjuvstarter än någonsin tidigare!

Sajten theblackfriday.se då? Vi fyller dagligen på nya butiker som signalerat att det kommer bli rea. Så fort respektive butik meddelar sina erbjudande under Black Friday 2018 så kommer vi lägga in de i stora drag. Vanligast är det att rea hela shoppen eller vissa områden. Även strategin som CDON var först att införa med olika deals varje timme kommer allt fler ta efter till i år.

Planera väl så fynden hittas

Eftersom det är svårt att sia om köptrycket så finns en överhängande risk att produkter säljer slut. Då Black Friday 2018 förväntas bli något utöver vad vi sett förut skulle vi vilja påstå att denna risk är större än någonsin. Hur lyckas man på bästa sätt under Black Friday då? Några punkter som kan vara värt att tänka på finns på sidan planering här på sajten. Det bästa tipset är att ha sett ut sina tilltänkta produkter i förväg. Klipp sedan till direkt vid midnatt alternativt när du kliver upp på morgonen fredag den 23 november.

God efterforskning ger er även en bra bild om dealen verkligen är så otroligt bra som den utstrålar. Även fast rean skriker rött och procenten står på 75 så är det tyvärr inte alltid hela sanningen. Den största niten här är att rean sätts från ett “rekommenderat pris” och inte det faktiska priset som de kostar hos 9 av 10 butiker. Är det alltid rea så är inte några procent till hela världen så att säga. Sidan att tänka på under Black Friday ger tips på vilka fallgropar som vi ska se upp för.

Antal butiker har precis blivit fler än 270 stycken så visst kommer det bjudas på shoppingmöjligheter som vi sällan skådat förut!