Uppvärmning med singles day rea

Singles day den 11/11

Det börjar märkas att årets Black Friday rea kommer bli något utöver det vanliga. En sådan hype där butiker laddar för de bästa erbjudandena har vi aldrig varit med om förut. Du som konsument kommer naturligtvis få enorma antal deals att välja och vraka bland!

Det är lite drygt 2 veckor kvar till den stora dagen. Innan dessa så kommer singles day rean. En relativt ny dag för oss i Sverige, men oj så omfattande den är i världen! Kort och gott så är alla singlar värda att “unna sig” något fint. Ungefär som en motsvarighet till alla hjärtans dag. Att vara singel den 14 februari är inte alls kul och den 11/11 är det alltså “payback time”. Vi kan med 100% säkerthet säga att årets singles day rea kommer bli den största någonsin i Sverige. Även fast den är långt ifrån Black Friday så känns det som singlarnas dag sakta med säkert får fäste. Eftersom vi ser den 11 november som en slags uppvärmning så har vi såklart satt ihop en sida med de reor vi tror (och i många fall vet) ska bjuda upp till bra erbjudanden under singles day rean.

Så är du singel och shoppingsugen? Passa på nu på söndag!

Butiksguiden deluxe till Black Friday 2018

Det finns guider och sen finns det GUIDEN. Just guiden med stort G tycker vi oss fått ihop till Black Friday 2018. I skrivande stund så kan vi stolt lista 251 butiker som alla kommer ha Black Friday rea i år. Ja alla har i vilket fall gått med på att samarbeta med oss så vi förväntar oss att de även har rea.

Se gärna sidan med med samtliga reor som en naturlig startsida när det är dags att fynda på Black Friday. Även kategorierna är väluppdaterade så ni kan välja inom vilket område ni vill få butikstips. Eller om ni vill kolla in samtliga butiker.

Guldmedalj till Ur&Penn

Som sagt i år väntar vi oss något extra. Ur&penn och till exempel dragit igång en rejäl tjuvstart redan idag! Så härmed vill vi på theblackfriday.se dela ut en guldmedalj till Ur & Penn för att på ett föredömligt sätt tagit taktpinnen för att göra 2018 års rea till den största någonsin!

Hoppas ni alla är lika laddade som vi är!