Det närmar sig Black Friday 2018

Snart dags för årets rea

Vi har kommit en bit in i julens härliga kvartal med allt vad det innebär. Höstkläderna är framme och vissa dagar så känns det som om de genast får bytas ut mot vinterkläder. För er som inte är så frusna  och härdar ut till Black Friday den 23 November 2018 så kommer vinterkläder kunna shoppas till rejält röda priser. Se olika klädbutiker där fynden kan tänkas finnas här.

Advent står för dörren

Ett hett tips för i år när dagen infaller så pass tidigt är att skaffa era adventskalendrar på Black Friday. Det har nog aldrig funnits så många olika kalendrar att välja bland, inte minst till oss Vuxna har utbudet fullkomligt exploderat senaste åren. Vad tror ni om en adventskalender med noveller eller en med lyxigt vingummi? Det finns något för alla så att säga. Som sagt så är adventskalendrar aktuella en kort period under Oktober och November. Det resulterar i att butikerna mer än gärna vill sälja slut sina lager innan den första advent, och Black Friday är ett ypperligt tillfälle att locka med schyssta rabatter.

Tyvärr så är det inte helt riskfritt att vänta att skaffa årets kalendrar så här länge. Flera av de populäraste modellerna har sålt slut sen länge och då de tillverkas i begränsat antal är det mer eller mindre omöjligt att få tag på då. Adventskalendern.se är en sajt som ger en komplett överblick vilka adventskalendrar det finns att välja på 2018.

Kräv in önskelistorna

Som vi varit inne på hundra gånger så är Black Friday det “officiella” startskottet att skaffa julklappar. Rean infattar många prylar som är perfekt att slå in till julafton. Tv-spel och leksaker är andra populära områden att handla och ge bort i julklapp. För att göra rätt inköp så gäller det att veta vad dina nära och kära önskar sig. Se därför till att få veta några av julklapparna som står högst upp på önskelistan 2018.

Smink och främst parfymboxar är andra julklappstips som är uppskattade att finna i sin klapp. Kolla in listan med butiker som deltar i Black Friday rean 2018.

Hoppas ni alla är laddad för Black Friday!