Laddade inför årets köpfest

2018 års största köpfest

Absolut inget tyder på att Black Friday 2018 kommer sjunka i rankingen som årets största köpfest. Fjolåret var den största succé som Black Friday hittills bjudit Sverige på. Få personer kunde undgå från att propageras med reklam vart de bästa erbjudandena fanns. Än är det över 3 månader kvar men vi bakom sajten kan redan se att många besökare är nyfikna redan nu.

Utse favoriterna till black Friday

Det är aldrig för tidigt att börja leta efter nästa klipp. Du vet den där produkten som du så gärna skulle vilja lägga vantarna på med som tyvärr kostar på tok för mycket. Vårat tips är att spara sidan som favorit på din dator eller mobiltelefon. Ha sen sidan som sparats i åtanke när det är dags för Black Week. En trend vi lagt märke till är att flera butiker väljer att rean ut hela sitt sortiment. Med lite flax så är just den där efterlängtade produkten en av de som reas ut 2018.

Så här långt innan finns det trots allt flera svårslagna erbjudanden. Speciellt sådant som är karakteristisk för den varmare årstiden. Att köpa ett par shorts kan känns som ett långskott. Det är trots allt cirka 9 månader till vi återfår de varmaste temperaturerna igen. Att tänka långsiktigt kan spara er mycket pengar så varför inte bunkra upp inför nästa sommar redan när klädbutikerna rear ut sin sommarkläder?

Flera nya butiker i Sverige

Sedan sist har det poppat upp ett gäng nya shoppar som säljer produkter online. Många av dem kommer säkert även att vilja delta på Black Friday. Ett tips är att kolla in de nya lite extra då det är effektivt att locka till sig nya kunder med generösa erbjudanden. Rabatter på 70-80% gör dessutom att de som handlat tipsar sina nära och kära.

Allt gott så länge så laddar vi sakta med säkert upp för den bästa Black Friday någonsin!