Slut för i år

Cyber Monday avslutar köpfesten

Över en vecka med svårslagna erbjudanden har nåt sitt slut. Cyber Monday har precis avslutats, och i och med detta så kan vi sätta punkt för Black Friday 2017. 

Årets Black Week var både längre och större än någonsin tidigare i Sverige. Även de lite mindre butikerna hade några sorts erbjudanden, vilket vi såklart tycker är väldigt kul! Att ge sina besökare en rabatt på hela sortimentet var vanligt förekommande. Procentsatsen var oftast 20% eller runt där. Att svarta veckan som helhet fick sådant varmt mottagande var väntat. En inte alltför högoddsare är att ännu fler sluter upp på helveckan nästa år.

Vilken butik var populärast då? Enligt våra klick så gillade de flesta besökare på theblackfriday att handla på Sportamore. Inte alls konstigt då dom duka upp en rea som sällan skådats förut. I kombination med deras otroliga utbud på sportkläder och redskap gjorde det lätt att klicka på köpknappen. Ännu en faktor är att dessa sorts produkter är omtyckta julklappar.

Hoppas ni lyckats hinna med några riktigt fina klipp i år! Och att sajten hjälpte till att finna dem.

Nästa år är vi tillbaks större än någonsin och kommer göra vårt bästa för att bli er självklara startsida under Black Friday 2018!