Weekend i full gång

Shoppingfesten fortsätter

Nu har årets största shoppingdag passerat ännu en gång. Med tanke på all reklam och deltagande i rean bör det utan tvekan varit det störst Black Friday någonsin!

Hann du inte med att handla igår? Företaget kanske hade bokat in julbordet eller något annat roligt just den dagen. Som tur är så fortsätter festen även över helgen, och till och med på måndag. Tyvärr är det inte alla butiker som väljer att köra denna förlängda version av Black Friday, men väldigt många. Många gånger med lika fördelaktiga erbjudanden som under fredagen.

Vi försöker hålla sidan så uppdaterad som möjligt för att guide er rätt. Om några framhävde erbjudanden har slutat att gälla så ber vi om ursäkt. En tips är att kolla in deras “ordinarie rea”. Många deals flyttas nämligen dit efter Black Friday.

Bästa dealen i helgen

Ett av de bästa erbjudanden vi hittade i år kommer från upplevelse.com. Dom har ett oerhört bra utbud på alla upplevelser du kan tänkta dig. Att rea hela sortimentet är ett strategi många väljer, och så även upplevelse. Med 25% på allt är det med andra ord ett ypperligt tillfälle att bunkra upplevelser! Perfekt att ge som julklapp eller nyttja själv vid ett senare tillfälle.

Tänk även till på kommande födelsedagar och så vidare. Ska ni ge bort ett fallskärmshopp i 50 års present till sommaren? Ja då finns det mycket slantar att spara på att skaffa den upplevelsen redan nu. Giltighetstiden är oftast 3 år så det är ingen stress att nyttja värdebeviset.

Brukar du och din partner gå ut och käka på fina restauranger? Inte varje dag ni kan få det hela till 25% rabatt. Har ni ingen aning vilken av alla upplevelser ni kan tänkas göra så klipp till på ett presentkort.

Med andra ord läge att bunkra upplevelser för kommande åren.

Till upplevlese.com utbud >