Pre Black Friday

Pre-Black Friday rea

9 dagar kvar till den svarta fredagen. Det märks, inte minst för att några onlineshoppar redan nu börjat med kampanjer i smyg. En så kallad pre-Black Friday kan ses som uppvärmning för vad som komma skall. Uppladdning vittnar även om att fredagen kommer bli mer omfattande än någonsin här i Sverige.

Att julhandeln slår rekord år efter år är knappast några utstickande nyheter nu för tiden. Ehandel.se skriver till exempel om att Royal Mails räknar med en ökning av paket i år, till 750 miljoner paket! För att klara den “lilla” ökning så har UPS anställt 95000 på säsong. Startskottet för det hela är Black Friday och efteråt är det full rulle i nästan en månad framåt.

Tidigareläggning i år

Vi har fått veta att flera butiker tänkt dra igång redan på torsdagen den 23 november. Som vi skriver på sidan Black Weekend så blir tjuvstarten ett agerande allt fler tar efter. Det är alltså smart att ha koll på dina favoritbutiker redan på torsdag, som vi anser ingår i den svarta helgen. Hoppas ni alla är laddade och kommer göra riktigt bra fynd till kraftig rabatterade priser.

Här kommer en liten tipslista inför Black Friday;

  • Att hålla sig för att handla tidigt under veckan kan ni spara in mycket pengar på. Chansen är rätt stor att produkten sälj till ett billigare pris under Black Friday
  • Att vara redo när starten går är en bra idé. Lockvarorna brukar gå åt på timmar, och ibland även minuter. Lägg in lite shoppingtid redan på torsdagen.
  • Skanna igenom intressanta butiker innan köpfesten drar igång. På så sätt vet du exakt vart du ska leta efter prylarna du efterfrågar.

Happy shopping!